About

Dus je hebt (g)een idee?
Wij ook (niet).

Misschien komen we samen tot een (nog beter) idee. Oeps! We gebruikten al twee keer het woord idee, en nu dus drie keer. Wij hebben namelijk door te lopen in weer en wind geleerd dat je met een goed idee altijd binnen mag ‘lopen’ bij een merk, bedrijf of dienst. En wij kunnen echt super hard lopen. Getuige de naam van dit bedrijf.

En een idee, daar hebben wij er dus honderden van liggen.

Okay dat is overdreven, maar ze hangen altijd en overal in de lucht of op de wc. We gebruiken filters (nee, niet die van instagram) om ideeën uitvoerbaar te maken. We gebruiken trouwens geen fillers om het mooier te maken dan het is. We willen vooral gebruik maken van elkaars kennis en kunde om samen tot (sportieve) marketing concepten te komen. Met als (loop)doel indruk te maken op degene waarvoor het idee bedoelt is. Zo eentje die je nooit meer vergeet.

Samenwerken?

Voor het leveren van topprestaties heb je elkaar dus nodig. Wij deelden onze kennis, kunde en sport liefde bijvoorbeeld al met Nike, PUMA, IKEA, de Bijenkorf en adidas. We kunnen hier best al onze partners opsommen, maar is het niet veel leuker om in de praktijk te ervaren wat we voor elkaar kunnen betekenen?