Achtergrond

adidas

Adidas heeft Girls Love 2 Run Productions gevraagd een concept te bedenken ter introductie van de adidas Ultraboost X schoen. 
Concept

UltraBOOSTXperience

Vanuit het adidas hoofdkantoor is bepaald dat deze schoen je tot grote hoogte brengt en dit gegeven moet dan ook doorschemeren in de campagne, maar aangezien Nederland vlak is gaat dat minder goed op. Daarom worden media (hoofdredacteuren, die bereid zijn om er nadien verslag van te doen in het magazine en diens social kanalen), influencers/adidas atleten, retailers (welke verkoper weet de meeste schoenen te verkopen en stelt daarmee haar plek veilig in de helikopter), followers (welke follower maakt de beste foto van haar uitzicht on the run en stelt daarmee 1 van de 4 plekken veilig in de helikopter) opgehaald per helikopter. Na de landing, wordt men opgevangen door een adidas atleet om op de schoen te trainen. Men eindigt de training in de A’DAM toren. Om te genieten van het uitzicht.
UltraBOOSTXperience

Dit was zonder enige twijfel onze beste run ooit. We vlogen letterlijk over en door Amsterdam op de nieuwe UltraBOOST X. Hoe we dat deden? Kijk maar! #greatereveryrun

Geplaatst door Girls Love 2 Run op vrijdag 24 februari 2017
Doel

Campagne

Het creëren van een once-in-a-lifetime moment, die ze nooit vergeet en waard is om te delen met anderen.
Ervoor zorgen dat de schoen (online) uitverkoopt.