Achtergrond

Nike

Voorafgaand aan het EK Atletiek in Amsterdam, grijpt Nike Running de gelegenheid aan om de collectie rondom de Olympische Spelen 2016 te tonen door middel van een grote expositie voor binnen en buitenlandse pers. Het is eveneens zaak dat de consument toegang krijgt tot deze expo. Girls Love 2 Run Productions wordt gevraagd dat laatste middels een pakkend concept onder de aandacht te brengen van de consument. 
Concept

B-EAT Dafne

De expo en het EK draaien voor een groot deel om Nike atlete Dafne Schippers die in Rio hoge ogen wil gooien op de sprint. Girls Love 2 Run Productions zorgt ervoor dat de consument een ware metamorfose ondergaat van consument naar atleet.
B-EAT Dafne
Nike Running offers athletes a carwash like never seen before. You come in as an athlete, you go out as a track & field athlete. During this experience athletes get to: B(e) Dafne, Eat (Like) Dafne and Beat Dafne.

[Daf-ne Schip-pers Was-straat] ∼ Dafne’s wasstraat of carwash is een lichaamsgedreven installatie aangestuurd door de Nike+ Running app om de buitenzijde van dergelijke atleten van wereldformaat of aanstaande-atleten te conditioneren. http://bit.ly/GL2RvsNIKE

Geplaatst door Girls Love 2 Run op woensdag 6 juli 2016
Doel

Campagne

Opening van de expo hypen onder het publiek, zodat ook zij de Olympisch collectie van dichtbij ervaren.