Achtergrond

Walt Disney

runDisney, een van de grootste hardloop organisatoren in de wereld, organiseert jaarlijks een reeks van negen weekend evenementen die hardlopers de mogelijkheden biedt om verschillende afstanden door Disney-themaparken te rennen. runDisney deelnemers krijgen een Disney medaille, kunnen genieten van legendarische Disney entertainment en vieren uiteindelijk hun prestaties met een Disney vakantie. Voor de eerste en tweede editie in Disneyland Paris krijgt Girls Love 2 Run Productions de taak om de race in Nederland op de (hardloop)kaart te zetten.
Concept

Run Disney

Girls Love 2 Run Productions maakt hiervoor gebruik van een challenge waaraan zoveel mogelijk hardlopers kunnen deelnemen. Hardlopers worden opgeroepen om deel te nemen aan de JA-NU-ari challenge. Waarop ze worden gevraagd om zoveel mogelijk workouts te doen in de maand JA-NU-ari. De voortgang dient zichtbaar gemaakt te worden via diens social kanalen aan de hand van foto’s, screenshots en updates met #JANUari. Er worden maar liefst 4.000 updates gedeeld. Dit zorgt ervoor dat de race ontzettend veel publiciteit en aandacht krijgt onder de beoogde doelgroep en dat een maand lang. De meest actieve / creatieve deelneemsters maken kans op een plek in het Girls Love 2 Run Dream Team (vijf plekken in totaal), waarbij ze een toegangsbewijs inclusief verblijf in return krijgen.
Het beeldmateriaal dat gebruikt wordt voor het aanjagen van de challenge is door Girls Love 2 Run Productions geschoten in een nagenoeg leeg Disneyland Paris.
Eveneens wordt in samenspraak met Girls Love 2 Run Productions de medialijst samengesteld. Aan hen de taak om de race van A tot Z te verslaan. Van fitfluencers tot aan gevestigde media.
Doel

Campagne

Zichtbaarheid genereren voor deze unieke loopervaring.